Zomer(vakantie) huisartsenpraktijk 2022

Summer(holidays) GP Practice 2022

Zomer bij huisartsenpraktijk Medisch Kwartier Eindhoven
(For English: click on the translate button on top of our website)

De zomerperiode is begonnen, zo ook bij huisartsenpraktijk Medisch Kwartier Eindhoven. Een tijd waarin onze medewerkers op vakantie gaan. Het is moeilijk om de gaten in het personeelsrooster gevuld te krijgen, omdat we ook te maken hebben met een personeelstekort. Dit betekent dat onze huisartsenpraktijk soms minder goed bereikbaar zal zijn. U zult misschien langer moeten wachten als u belt. Of u zult langer moeten wachten op een afspraak bij de dokter. In de periode juli en augustus is er 1 huisarts aanwezig in de praktijk.

Medisch Kwartier Eindhoven vindt het belangrijk om u in de zomerperiode zo goed mogelijk te blijven helpen. Tegelijkertijd gunnen wij onze medewerkers ook een fijne vakantie, zodat ze daarna weer vol energie voor u klaar kunnen staan.

Bereikbaarheid MKE:
1. U kunt ons telefonisch bereiken tussen 08.00 en 11.00 uur.
2. Als u twijfelt of u een medisch advies nodig heeft (waarvoor een afspraak nodig is) raden wij u aan éérst te kijken op een van de volgende websites: thuisarts.nl (Engelstalig: www.gpinfo.nl) en/of www.moetiknaardedokter.nl.
3. Voor spoed of levensbedreigende situaties zijn wij van 08.00 – 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 040 – 211 51 79. Kies dan voor optie 1.
4. Voor het maken van een afspraak, bel- of beeldbelafspraak of een herhaalrecept verwijzen wij u bij voorkeur naar uw persoonlijke patiëntenomgeving. Via het icoontje ‘Afspraak’ op onze website wordt u verwezen naar uw patiëntenomgeving.