Acupunctuur

Veel mensen hebben last van pijnklachten en ander ongemak, al of niet in combinatie met of veroorzaakt door complexe en/of chronische ziektebeelden. Helaas biedt ons huidige medische systeem niet altijd een (blijvende) oplossing en is het wenselijk dat de verbinding wordt gelegd met de integrale geneeskunde.

Bij Medisch Kwartier Eindhoven wordt deze verbinding gelegd. Door de unieke (integrale) benadering van cliënten biedt acupunctuurpraktijk Timmermans een op de persoon gerichte behandeling aan. We zijn gespecialiseerd in de behandeling van pijnklachten en ander ongemak en in de begeleiding van mensen die uit balans zijn. Vaak is al tijdens de eerste afspraak zichtbaar of de behandeling werkt, bijvoorbeeld omdat de pijnklachten grotendeels of zelfs helemaal verdwijnen.

Door de samenwerking met de verschillende disciplines binnen Medisch Kwartier Eindhoven zijn we in staat een behandeling op maat aan te bieden, gericht op de verschillende onderdelen van de positieve gezondheid en leefstijlgeneeskunde.

Wil je meer weten? Kijk dan op de website of maak direct een afspraak door te bellen naar 06 – 417 369 95 of te mailen naar: info@acupunctuurtimmermans.nl.