Acupunctuur

Veel mensen hebben last van pijnklachten en ander ongemak, al of niet in combinatie met of veroorzaakt door complexe en/of chronische ziektebeelden. Helaas biedt ons huidige medische systeem niet altijd een (blijvende) oplossing en is het wenselijk dat de verbinding wordt gelegd met de integrale geneeskunde.

Bij Medisch Kwartier Eindhoven wordt deze verbinding gelegd. Door de unieke (integrale) benadering van cliënten biedt acupunctuurpraktijk Timmermans een op de persoon gerichte behandeling aan. Als balance methode master ben ik gespecialiseerd in de behandeling van pijnklachten en ander ongemak en in de begeleiding van mensen die uit balans zijn. Vaak is al tijdens de eerste afspraak zichtbaar of de behandeling werkt, bijvoorbeeld omdat de pijnklachten grotendeels of zelfs helemaal verdwijnen.

Daarnaast ben ik gecertificeerd oncologie acupuncturist en begeleid ik mensen die klachten hebben als gevolg van klachten. Dat loopt uiteen van pijn en ander ongemak tot neuropathieklachten. Ik werk hierbij samen met het Maxima Medisch Centrum en het Catharina ziekenhuis in Eindhoven. Mijn praktijk is opgenomen in de verwijsgids kanker (van Integraal Kanker Centrum Nederland).

Door de samenwerking met de verschillende disciplines binnen Medisch Kwartier Eindhoven zijn we in staat een behandeling op maat aan te bieden, gericht op de verschillende onderdelen van de positieve gezondheid en leefstijlgeneeskunde.

Wil je meer weten? Kijk dan op de website of maak direct een afspraak door te bellen naar 06 – 417 369 95 of te mailen naar: info@acupunctuurtimmermans.nl.