Medisch Kwartier Eindhoven is op zoek naar 2 huisartsen  (praktijkhoudend)

Medisch Kwartier Eindhoven is op zoek naar

Twee huisartsen (praktijkhoudend)

Wij zijn op zijn op zoek naar 2 ondernemende en innovatieve huisartsen, die samen met het (para)medische team het gezondheidscentrum verder vorm willen geven en willen uitbouwen.

Medisch Kwartier Eindhoven (2020) is een snelgroeiend eerstelijns gezondheidscentrum in het centrum van Eindhoven. Op dit moment dragen wij zorg voor bijna 4000 patiënten; we streven ernaar om de huisartsenpraktijk te laten groeien tot 3 normpraktijken. De patiëntenpopulatie is een afspiegeling van de inwoners van de stad Eindhoven. Daarnaast dragen we zorg voor patiënten in het hospice van Sint Annaklooster en in verzorgingshuis Glorieux.

Medisch Kwartier Eindhoven heeft een stabiel, enthousiast, flexibel en innovatief team van 2-3 (parttime) huisartsen (waaronder de praktijkhoudend huisarts), 3 doktersassistentes, 2 POH-ers (somatiek en GGZ), 2 VS-en en een praktijkmanager.

Medisch Kwartier Eindhoven is een initiatief van 4 (zorg)professionals die onbezoldigd een andere visie op gezondheid en gezondheidszorg willen realiseren. De initiatiefnemers zijn samen met de praktijkmanager en de huisartsen (eind)verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. De huisartsen zijn met het team verantwoordelijk voor de (aansturing van de) medisch inhoudelijke zorgverlening en de innovatie daarvan. Streven is om op korte termijn een NHG geaccrediteerde opleidingspraktijk te worden. 

Wij komen graag in gesprek met huisartsen die,

 • een bijdrage willen leveren aan persoonsgerichte en preventieve zorg;
 • de meerwaarde zien van digitale ondersteuning van de patiënt;
 • interesse hebben in het werken vanuit de principes van Positieve Gezondheid en Leefstijlgeneeskunde;
 • opleider is / wil zijn, zowel voor de huisartsgeneeskunde als voor de verpleegkundig specialist;
 • zich verder willen ontwikkelen in de reguliere huisartsgeneeskunde met aandacht voor eigen persoonlijke ontwikkeling, Positieve Gezondheid, Leefstijl;
 • de meerwaarde zien van interdisciplinaire samenwerking met ondersteunende disciplines zoals fysio- en manuele therapie, diëtetiek, osteopathie, acupunctuur en ademtherapie;
 • de Engelse taal goed spreken.

Wij bieden:

 • Plaats voor 2 huisartsen (al dan niet praktijkhoudend);
 • We staan open voor allerlei vormen van dienstverband dan wel participatie;
 • Diensten naar rato van het dienstverband;
 • Een leuke en veelzijdige groeipraktijk, met een betrokken (internationale) patiëntenpopulatie;
 • Een stabiel, enthousiast, flexibel, innovatief, ondernemend multidisciplinair team;

Geïnteresseerd?

Is jouw interesse gewekt en wil je meer informatie, neem dan contact op met:
Gerard Timmermans, mede-oprichter/supervisor praktijkzaken
Mail:                Gti.timmermans@medischkwartiereindhoven.nl
Mobiel:           06 417 369 95.

Heb je belangstelling om huisarts te worden bij Medisch Kwartier Eindhoven? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae naar Gerard Timmermans.

Meer informatie over Medisch Kwartier Eindhoven

Medisch Kwartier Eindhoven is een gezondheidscentrum met medici en paramedici met een gedeelde passie voor de combinatie van innovatieve reguliere huisartsenzorg en complementaire zorg. In ons centrum beschouwen wij iedere patiënt als een uniek persoon. We benaderen gezondheidsklachten vanuit een brede blik. We ondersteunen onze patiënten in hun mogelijkheden om hun gezondheid te verbeteren; een medische aanpak met aandacht voor positieve gezondheid, leefstijl, voeding en psychisch welbevinden. Zie ook onze website