Foto expositie bij Medisch Kwartier Eindhoven

Vanaf 1 oktober  2021 is er een foto expositie bij Medisch Kwartier Eindhoven, met foto’s van Jan van der Greef. Het gaat over méér dan alleen foto’s, het gaat over het verhaal achter de foto’s en het gaat over verbinding.

Jan van der Greef is een veelgeprezen inspirerende en motiverende publieke spreker, met een diepgaande aanwezigheid. Hij staat bekend om het ontwikkelen en uitvoeren van visie vanuit leiderschap, met meer dan 30 jaar ervaring in het leiden van internationale onderzoeks-, ontdekkings- en innovatieteams op het gebied van life sciences in het bijzonder systeembiologie. Zijn presentaties zijn een integratie van wetenschap, filosofie en beeldende kunst en verbinden de innerlijke en de uiterlijke wereld.

Zijn prachtige, emotionele lezingen, begeleid door zijn adembenemende natuurbeelden, zijn indrukwekkend en hebben duizenden mensen over de hele wereld geïnspireerd. Hij heeft vele onderscheidingen ontvangen in de wetenschap en van prestigieuze internationale fotowedstrijden. Hij is ook een succesvol auteur met drie gepubliceerde boeken: ‘Reflecties van het Innerlijke Zelf. Dromen en visioenen van de natuur’, ‘Grenzeloos leven, de kracht van passie en verbeelding’ en zijn recente meesterwerk ‘Beyond Oneness, een brug tussen het geziene en het ongeziene.
Meer weten? Kijk dan op de website van Jan van der Greef