Als gevolg van ziekte huisarts: aangepaste dienstverlening

U heeft eerder op ons bericht over de zomervakantie gelezen dat we een aangepaste dienstverlening hebben. Helaas is de op dinsdag tot en met donderdag aanwezige huisarts van Medisch Kwartier Eindhoven op dit moment door ziekte uitgevallen. Dat betekent dat er van dinsdag 2 tot en met donderdag 4 augustus een heel beperkte dienstverlening is.

We zijn uiteraard bereikbaar voor spoed en/of levensbedreigende situaties. Deze consulten worden overgenomen door collega huisartsen.
Voor de overige afspraken geldt dat de assistente in overleg me u bekijkt of een afspraak bij een huisarts op korte termijn noodzakelijk is. In dat geval wordt u verwezen naar een collega huisarts. Dit is uiteraard alleen het geval voor zaken die niet kunnen wachten.

Verder geldt nog steeds dat we u verwijzen naar ons bericht over de zomervakantie huisartsenpraktijk 2022, waarin we informatie verstrekken over de wijze waarop u zelf informatie kunt inwinnen (www.thuisarts.nl) of hoe u ons op andere manieren kunt bereiken.

Onze welgemeende excuses voor het feit dat we u niet van dienst kunnen zijn zoals we dat willen. We hopen dat u begrip heeft voor deze situatie van overmacht. Zodra het kan passen we dit uiteraard weer aan.