Corona - Medisch Kwartier Eindhoven

Informatie over vaccinatie Covid-19

In dit bericht vind je aanvullende informatie over het Covid-19 vaccinatieprogramma. Dit is vooral bestemd voor patiënten die zijn uitgenodigd voor de komende vaccinatieronde.

In de uitnodiging voor de vaccinatie is verwezen naar een aantal bijlagen. Het gaat in dit geval over:
* Gezondheidsverklaring: vul je deze verklaring in en neem je die mee ? Klik op deze link: https://bit.ly/3t2X4Fh, om de gezondheidsverklaring te lezen. Kun je de verklaring niet printen en/of invullen? Geen nood; we zorgen dat er extra formulieren aanwezig zijn op de dag dat je wordt gevaccineerd. Je kunt de verklaring dan ter plaatse invullen.
* Uitnodiging vaccinatie tegen corona: dit betreft een algemene informatiebrief van het ministerie van Volksgezondheid. Klik op deze link voor de brief: https://bit.ly/3wDtfNw
* Informatiesheet vaccinatie tegen corona: dit is een algemene uitleg over de vaccinatie tegen corona. Klik op deze link voor de informatiesheet: https://bit.ly/3s25ZVW

Let op! De oproepkaart is niet bijgevoegd bij je uitnodiging. Dit betreft een kaart met je persoonlijke gegevens. Deze kaart ligt voor je klaar bij de entree van Medisch Kwartier Eindhoven. Onze gastheer zorgt ervoor dat je deze kaart krijgt, voordat je wordt opgeroepen voor de vaccinatie. Op deze kaart wordt ook aan je gevraagd of je toestemming geeft voor registratie van je gegevens bij het RIVM.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de vaccinatie verwijzen we je naar de website coronavaccinatie.nl of bel naar 080 – 1351. Je vindt ook informatie over op de website thuisarts.nl.

Mede namens de huisartsen van Medisch Kwartier Eindhoven,

Gerard Timmermans
praktijkmanager